Рецепти з фото і відео

Рагу овочеве рецепт

Рагу овочеве рецепт
0
0
02 сер
Рагу овочеве рецепт


Незвичайно смачне, легке, поживна страва рагу овочеве рецепт можна готувати як з м'ясом, так і без м'яса. Блюдо відмінно підходить для тих, хто є шанувальником вегетаріанської кухні. Сьогодні приготуємо овочеве рагу з м'ясом. Вона буде поєднувати в собі і гарнір, і основне блюдо. До речі, ця страва не має суворої рецептури і певних інгредієнтів. Для тих, хто любить м'ясо, то додайте в рагу його побільше, також можна пофантазувати з овочами. Покласти в рагу, наприклад, баклажани, кабачки і у вас вийде дуже смачне літній овочеве блюдо. Це відмінний спосіб заощадити час і також ситно нагодувати своїх рідних, близьких та друзів.

Інгредієнти для приготування овочевого рагу:
• 500 грам жирної свинини або м'яса яловичини
• одна велика морква
• одна велика цибулина
• 500 грам картоплі
• один червоний болгарський перець
• один качан білокачанної капусти
• чорний перець горошком
• два лаврові листки
• чорний мелений перець
• сіль
• Перець чилі
• зелень петрушки і кропу, можна використовувати свіжу зелень або взяти засушені гілочки кропу і петрушки

Спосіб приготування овочевого рагу з м'ясом:
• м'ясо нарізати невеликими кубиками. В каструлю або казанчик наливаємо трохи олії і обсмажуємо шматочки м'яса на великому вогні до утворення золотистої скоринки
• моркву нарізати смужками, але не дуже великими або натріть її на середній тертці. Додати моркву до м'яса і обсмажити
• Картоплю нарізати невеликими кубиками, додати до м'яса і моркви. Вогонь зменшити до середнього
• порізати на невеликі шматочки, цибулю і болгарський червоний перець, викласти в каструлю
• Посолити, поперчити і додати пів склянки води
• нашаткувати капусту і викласти поверх овочів і м'яса, покласти пару лаврових листів, додати чорний перець горошком. Все добре перемішати і тушкувати на невеликому вогні близько 50 хвилин помішуючи кожні десять хвилин
• за десять хвилин до закінчення приготування додайте в овочеве рагу зелень.
• Перед подачею блюда на стіл вийміть з нього лаврові листочки.
Якщо ви хочете приготувати рагу з баклажанами і кабачками, то не забувайте, що готуються вони досить швидко, додавати їх треба в самому кінці. І намагайтеся не перемішувати страву, так як баклажани і кабачки дуже ніжні, якщо будете дуже ретельно працювати лопаткою, то перетворіть овочі в пюре. Цим ви зіпсуєте смак, та й зовнішній вигляд овочевого рагу. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: