Рецепти з фото і відео

Рецепт овочеве рагу

Рецепт овочеве рагу
0
0
02 сер
Рецепт овочеве рагу


Основною перевагою овочевого рагу є те, що його можна приготувати дуже швидко і практично з будь-яких овочів. Суворої рецептури немає, і тому це дає величезну можливість для ваших кулінарних фантазій. Приготувати рецепт овочеве рагу дуже просто. Для цього нарізані овочі невеликими шматочками і тушкуйте. Для різних овочів необхідно свого часу приготування, тому починайте із самих твердих, а більш ніжні залиште на самий кінець. Подавати овочеве рагу до столу можна різними способами. Холодне рагу можна намазати на тост, і вийде чудова закуска, заправивши його сметаною, то можна отримати самостійну страву, а ще овочеве рагу стане відмінним гарніром до м'ясних і рибних страв. Так як овочі містять у собі багато вітамінів, то готуючи овочеве рагу, ви даєте вашому організму отримати все необхідне і корисне. Знаючи, корисність овочів виникає питання, чому ми готуємо рагу так рідко. А відповідь дуже проста, нам просто лінь. Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я, то пропоную вам приготувати рецепт овочеве рагу з м'ясом.

Інгредієнти:
• п'ятсот грам яловичини
• рослинна олія
• дві середні моркви
• три великі картоплини
• одна середня цибулина
• один червоний болгарський перець
• половина качана капусти
• дві склянки води
• сіль, мелений перець за смаком
• лавровий лист, чорний перець горошком
• зелень кропу і петрушки

Спосіб приготування:
• яловичину промити, порізати на маленькі шматочки
• каструлю або глибоку сковороду змастити рослинним маслом, покласти нарізані шматочки м'яса і обсмажити з усіх боків до золотистої скоринки
• почистити і помити дві моркви, нарізати соломкою і додати до м'яса, моркву теж необхідно трохи обсмажити
• картоплю почистити, помити і нарізати так, як вам подобається, наприклад, кубиками або соломкою, висипати картоплю до м'яса і моркви, вогонь робимо середній
• цибулю і болгарський перець чистимо і обов'язково промиваємо, нарізаємо соломкою і додаємо до решти інгредієнтів. Солимо, перчимо і додаємо дві склянки води
• капусту дрібно шаткуємо і укладаємо зверху, також додаємо лавровий лист, перець горошком, після чого все акуратно перемішати і залишити тушкуватися 50 хвилин. Додати зелень кропу і петрушки за 15 хвилин до готовності. Не забудьте прибрати лавровий лист з готового блюда. Таке овочеве рагу краще подавати як самостійне блюдо, завдяки м'яса воно вийде ситним, поживним і не втратить своїх корисних якостей. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: