Рецепти з фото і відео

Буряк

Буряк
-1
0
02 сер
Буряк


Буряк у всі часи вважається корисним, лікувальним продуктом. Від чого тільки буряк не лікує! Бурякова дієта - найкращий для людей спосіб схуднути. Буряк містить безліч вітамінів, в підвалі і зберігається до весни і з неї можна приготувати різні страви: і смачний борщ, салати, закуски, приправи до м'яса або риби. Спробуйте приготувати карасі в буряковому кожусі і переконайтеся, що буряк хороша в будь-якому вигляді.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування карасів у буряковому кожусі:
•3 карасика
• 3 середніх картоплини
• 150 г майонезу за смаком
• три зубчики часнику
• половина чайної ложки цукру
• сіль за смаком
• чорний мелений перець
• борошно для панірування
• рослинна олія для обсмажування
Для прикраси:
•0,5 лимона
• солодкий червоний перець
• кріп

Процес приготування:
• Карасі очищаємо від шкіри і нутрощів, видаляємо зябра, добре промиваємо.
• Робимо поперечні надрізи по спині карасів.
• Підготовлену рибу солимо, перчимо зовні і всередині, залишаємо на 15 -25 хвилин.
• Тим часом очищаємо часник і подрібнюємо його за допомогою землянки
• Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо кружечками або часточками потім обсмажуємо в олії майже до готовності.
• Буряк очищаємо, натираємо на дрібну або середню тертку, і обсмажуємо в рослинному маслі,
• Додаємо часник і цукор, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо і тушкуємо протягом 9 хвилин.
• Тушковану зі спеціями буряк знімаємо з вогню, злегка охолоджуємо, додаємо майонез і перемішуємо.
• Промариновані карасі паніруємо в борошні й обсмажуємо на сковороді в добре розігрітому рослинному маслі з двох сторін по черзі до утворення рум'яної скоринки.
• У форму для запікання викладаємо рівним шаром обсмажену картоплю.
• Буряк на картоплю викладаємо половину буряково - часникової маси з майонезом.
• Потім ложкою робимо в буряковому пласті поглиблені і викладаємо в них обсмажені карасі.
• Зверху на рибу викладаємо акуратно тонким шаром бурякову масу, як - би одягаючи її в шубку по контору риби. У форму вливаємо 2 -3 столові ложки води, накриваємо форму кришкою і заекаем в розігрітій до температури 180 градусів духовці протягом 10 -12 хвилин.
• Приготовану страву прикрашаємо часточками лимона, кільцями солодкого червоного перцю, навколо страви і гілочками зеленого кропу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: