Рецепти з фото і відео

Овочеве рагу рецепт

Овочеве рагу рецепт
0
0
02 сер
Овочеве рагу рецепт


Для тих, кому подобається овочеве рагу рецепт з додаванням грибів і квасолі стане кращим! Адже він досить ситний, щоб не було необхідності у доповненні з м'яса.

Основні інгредієнти:
• 1 невеликий качан брокколі;
• Морква і цибуля - по 1 штуці;
• 2 зубчики часнику;
• 2 см свіжого кореня імбиру;
• 1 гострий червоний перчик (маленький);
• 200 г печериць;
• 2 столові ложки борошна;
• 3 столові ложки масла рослинного;
• Півсклянки гарячої води;
• 400 г квасолі в томатному соусі консервованої.

Процес приготування:
• Овочі помити, обсушити. Броколі розібрати на суцвіття, очищені часник, моркву, імбир і цибулю дрібно порізати на кубики. З гострого перцю, попередньо розрізавши його на дві половинки, выскрести все насіння, а м'якоть нарізати тонюсенькими смужками.
• Гриби на п'ятнадцять хвилин залишити в мисці з холодною водою, обсушити, розрізати на акуратні половинки, панірувати в борошні і швидко обсмажити на рослинному маслі (1 ст.л.) з обох сторін. Якщо гриби занадто великі, краще буде нарізати їх просто товстими скибочками.
• Масло розігріти в казані, утятнице, сотейнику або хоча б воке. Пару хвилин обсмажувати в ньому, помішуючи, імбир, перчик, часник, цибулю. Додати брокколі і моркву, трохи зменшити вогонь, влити воду, все ретельно розмішати. Готувати не більше двадцяти хвилин, накривши посудину кришкою (так, щоб пропускався пар).
• Додати квасолю разом з соусом, яким вона покрита, за бажанням і за смаком - посолити. Прогрівати ще кілька хвилин, потім додати гриби і повільно знову розмішати. Перш, ніж подавати, дати без вогню постояти десять хвилин під кришкою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: