Рецепти з фото і відео

Овочеве рагу з м'ясом

Овочеве рагу з м
0
0
02 сер
Овочеве рагу з м'ясом


Влітку ми по - справжньому занурюємося в овочевий рай. Достаток овочів підштовхує фантазію до польоту, дає можливість урізноманітнити меню. В цей час готуємо дуже багато різних смачних овочевих страв. В моїй родині люблять овочеве рагу з м'ясом, корисне блюдо наявністю вітамінів, мінеральних солей, тому раджу приготувати це просте, яскраве, оригінальне блюдо.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування овочевого рагу з м'ясом:
•0,5 кг курячого філе
• 2 червоних болгарських перцю
• 2 баклажана
• 1 кабачок
• 2 середніх цибулини
• 300 г свіжих грибів
• 4 помідори
• 2 зубчики часнику
• 1 пучок петрушки
• сіль, мелений перець
• рослинна олія для обсмажування

Процес приготування:
• Куряче філе нарізаємо невеликою соломкою, обсмажуємо в рослинному маслі до готовності.
• Баклажани миємо, розрізаємо на невеликі брусочки, посипаємо сіллю і залишаємо на 30 хвилин.
• Солодкий перець очищаємо від насіння і перегородок, розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо соломкою.
• Нарізаний перець опускаємо на киплячу воду, бланшируем протягом 1-2 хвилини, потім дістаємо шумівкою.
• Просолені баклажани промиваємо холодною водою, віджимаємо і крупно нарізаємо.
• Кабачок миємо, зрізаємо контур і нарізаємо некрупною соломкою.
• Печериці чистимо і нарізаємо невеликими тонкими пластинками.
• Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
•Розігріваємо на сковороді трохи олії і обсмажуємо в ньому подрібнені кабачки з баклажанами, протягом 6 хвилин перекладаємо в каструлю, додаємо туди обсмажене куряче філе.
• В сковороду вливаємо ще трохи олії і обсмажуємо в ньому подрібнену цибулю до рум'яності.
• Потім до цибулі додаємо подрібнені печериці і обсмажуємо разом до випаровування рідини, додаємо нарізаний перець і обсмажуємо разом її протягом 2 хвилин.
• Підсмажену масу викладаємо в каструлю з овочами і м'ясом.
• Помідори миємо, нарізаємо шматочками і викладаємо зверху на гриби, посипаємо рубаною зеленню.
• Накриваємо каструлю кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо рагу протягом 30 хвилин.
• А тим часом очищаємо часник, пропускаємо його через прес, розтираємо з сіллю, заливаємо 3 столовими ложками бульйону з каструлі і ретельно розмішуємо.
• Приготовану заправку з часнику викладаємо в каструлю, все акуратно перемішуємо, солимо, перчимо за смаком.
• Рагу подаємо до столу гарячим одразу ж після приготування.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: