Рецепти з фото і відео

Пісні страви під час посту

Пісні страви під час посту
+4
0
02 сер
Пісні страви під час посту


Головна характерна особливість російської кухні - це розділення її на скоромні і пісні страви під час посту з раціону виключаються такі інгредієнти, як м'ясо, яйця і риба. Історія склалася таким чином, що в часи древньої Русі релігія грала важливу роль у багатьох сферах життя християнського населення, і в тому числі вона торкнулася і трапезу.
Пісні страви готуються в основному з овочів. І овочеві страви можна приготувати дуже смачно, і найголовніше, зберегти в них всі корисності.
В сьогоднішні дні ця релігійна традиція абсолютно не змінилася, і навіть, більше того, вона міцно закріпилася у свідомості православних християн. Вважається, що їжа приготування за вимогами посади, сприятливо впливає на свідомість людини і його думки, допомагає молитві і збагачує його внутрішній світ і душу.
У цій статті ми будемо готувати одну з пісних страв, яке своїм складом повністю відповідає вимогам Великого посту до раціону - баклажани в гострому соусі. Готуються вони дуже швидко і легко і при цьому володіють чудовим смаком і фарбують своїм виглядом святковий стіл під час Великого Посту.

Інгредієнти для приготування страви:
• Баклажани - 400 гр.,
• Томатна паста - 5 ст.л.,
• Цибулина - 1 шт.,
• Оливкова олія - 3 ст.л.,
• Зелень петрушки,
• Часник - 5 зубчиків.
• Чорний мелений перець,
• Сіль.

Рецепт приготування:
• Щоб приготувати баклажани в гострому соусі, поріжте дрібно цибулю і спасеруйте його в оливковій олії микрволновой печі, встановивши потужність на 800-1000 Вт. Обсмажте його протягом 3 хвилин.
• Потім наріжте баклажани і додайте їх до цибулі. А також додайте часник, потім перець і сіль за смаком. Після цього додайте ще й томатну пасту і ретельно все перемішайте.
• Далі накрийте все це кришкою і поставте в мікрохвильовку, встановивши таку ж потужність 800-1000 Вт. І тушкуйте протягом 10-12 хвилин.
• Коли страва приготується, прикрасьте його красиво зеленню і можете подавати до столу.
• Гарного вам свята! Та приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: