Рецепти з фото і відео

Рагу

Рагу
0
0
02 сер
Рагу


Рагу - це найпоширеніше блюдо, бо готується нескладно, тим більше його можна готувати з різних продуктів. Наприклад, рагу з овочів, м'яса це дуже просто і смачно. Ось вам один із самих оригінальних рагу, яке носить назву ірландського дня пробудження мерців - Хелловін. На його приготування у вас піде приблизно 200 хвилин. А нагодувати ним ви зможете трьох людей. Страва вийде навіть з самого жорсткого м'яса.

Для приготування вам знадобляться:
• Яловичина 500 р.
• Гарбуз (м'якоть половини середньої гарбуза) 0,5 шт.
• Пиво темне 0,5 л.
• Масло вершкове 30 р.
• Морква (середня) 1 шт.
• Цибуля-порей (2 середні цибулини ріпчастої цибулі) - 1 шт
• Часник 5 зуб.
• Кориця 0,15 ч.л.
• Цукор 1 ч.л.
• Лавровий лист 2 шт.
• Сіль
• Перець
• Зелень (будь-яка на ваш смак)

Для його приготування необхідно:
• Цибуля потрібно нарізати тонкими кільцями.
• М'ясо очистити від плівок і прожилок, нарізати на шматки розміром приблизно 3 на 3 див.
• Тепер вершкове масло треба нагріти в глибокому сотейнику з товстим дном. М'ясо посолити і поперчити, обсмажити на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки, запечатати його поверхню для збереження соку.
• Потім кинути цибулю до м'яса і смажити ще 5 хвилин. Нарізати часник тонкими пластинками і теж кинути в м'ясо. Додати до всього цього лаврові листочки, корицю і цукор.
• Залити заготівлю пляшкою пива, закрити кришкою і поставимо тушкуватися на маленький вогонь на 2 години. Час від часу потрібно обов'язково помішувати м'ясо. Коли з пива випарується весь алкоголь, залишиться бархатистий насичений хлібний аромат.
• Тепер треба нарізати маленькими кубиками моркву, кинути її до потушенному м'яса. А через 20 хвилин кинути, майже готове рагу, порізану таким же розміром, як і м'ясо, гарбуз. Довести все до готовності ще 20 хвилин.
• Подавати готове рагу з картопляним пюре або рисом. А можна подати як самостійне блюдо, ви відчуєте всю гаму смаків.
• У цієї страви є один сюанс - воно набагато смачніше на наступний день.
Приємного всім апетиту!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: