Рецепти з фото і відео

Морква по-корейськи

Морква по-корейськи
+6
0
02 сер
Морква по-корейськи


Інгредієнти:

• Морква - 12шт
• Рослинну олію - 10 ст. ложок
• Оцет 3% - 2-3 ст. ложки
• Часник (часточки) - 8шт
• Приправа для моркви по-корейськи
• Сіль

Приготування:

• Попередньо очищена і ретельно промита морква натирається на спеціальній тертці для морковчи.
• Потім підсолювати за смаком, злегка мнеться і настоюється не менше півгодини для того, щоб виділився сік.
• Далі сік зливається, морква віджимається.
• Масло змішується з оцтом і доводиться до кипіння.
• Киплячим маслом заливається підготовлена моркву.
• Додається товчений часник, приправа.
• Після ретельного перемішування, морква настоюється в прохолодному місці не менше 5-6 годин.
• Готову корейську моркву можна додати сік, який залишився до початку процесу приготування (також можна додати разом з приправою і часником).
• Морква по-корейськи готова! Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: