Рецепти з фото і відео

Кисіль

Кисіль
0
0
01 сер
Кисіль


Цей двоколірний кисіль прям як у дитячій казці. Ідеальне ласощі для дітвори. Спробуйте приготувати цей кисіль, ваші дітки, та і не тільки, будуть дуже раді поласувати. Кисіль виходить дуже оригінальним, з апетитним ароматом і ніжним смаком. До того ж, інгредієнти, використовувані в рецепті, всім доступні, без будь-яких надмірностей. Цей кисіль володіє дуже густою консистенцією. А ще він дуже корисний.

Для приготування вам знадобляться:
• Молоко кип'ячене 500 мл.
• Компот (будь, тут вишневий) 500 р.
• Цукор (за смаком)
• Крохмаль (2.5ст.л на компот і 2.5ст.л на молоко) 5 ст. л.
• Ванільний цукор-1 пакет

Для його приготування необхідно:
• Для початку слід зварити кисіль з молока. Для цього потрібно взяти 100-150 грам кип'яченого молока і 2.5 ст.л крохмалю розвести в ньому. А решта молоко потрібно поставити на вогонь і додати туди цукор і ванільний цукор. (Щоб отримати густий кисіль, треба на кожні 200 мл рідини додавати 1 ст. л крохмалю з гіркою).
• Потім потрібно довести все це до кипіння і безперервно помішувати і тоненькою цівкою вводити в молоко крохмаль. Щоб не було грудок, потрібно трохи перешкодити масу. Кисіль повинен вийти густим.
• Тепер треба перекласти молочний кисіль в креманки (можна тарілочки), наповнити їх до половини і розрівняти.
• Тепер таким же чином потрібно зварити фруктовий кисіль. Цукор тут можна класти по вашому смаку. Ванілін в компот не треба класти. Компот можна використовувати будь-який, але смачніше буде, якщо ви зробите компот з якогось ароматного фрукти або ягоди. Наприклад, вишні, малини, полуниці, черешні, банан. Кисіль обов'язково повинен бути густим.
• Після приготування фруктового киселя, його потрібно акуратно викласти поверх, розкладеного у креманки, молочного. Потім відставити остигати.
• Коли кисіль охолоне, можна прикрасити його за вашим бажанням. Наприклад, обсипати кокосовою стружкою або сухою м'ятою.
• Кисіль готовий. Їсти його потрібно ложками.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: