Рецепти з фото і відео

Рецепти квасоля

Рецепти квасоля
0
0
27 чер
Рецепти квасоля


Всі рецепти квасоля в яких грає не останню роль, дуже поживні. В це блюдо додають ще і каррі, багату корисними речовинами. Таким чином, крім корисних властивостей, свинина отримує пікантний і вишуканий смак.

Основні інгредієнти:
• Зелена квасоля 500 грам;
• Рослинна олія 50 мл;
• Каррі 1 ст. ложка;
• Пучок кропу 1 шт.;
• Часник 4 зубчики;
• Насіння анісу 1 щіпка;
• Паприка 1 ст. ложка;
• Гвоздика-4 бутона.

Процес приготування:
• Візьмемо свинину і наріжемо короткої тоненькою соломкою. Промиємо шматочки м'яса у воді, підсушити серветками, потім трохи посолимо і поперчимо.
• Візьмемо сковороду, наллємо в неї рослинне масло і покладемо м'ясо. Періодично помішуючи, обсмажуємо м'ясо на сильному вогні. Повинні отримати рум'яну скоринку.
• Додамо до м'яса трохи води, зменшимо вогонь і залишимо тушкувати з закритою кришкою 40 хвилин. В кінці тушкування додамо подрібнений кріп, гвоздику, часник, насіння анісу, каррі, перець і сухий солодкої паприки.
• Візьмемо казан і наллємо в неї трохи води, додамо соняшникової олії. Покладемо стручкову квасолю і згасимо до готовності.
• Готову квасолю кладемо на тарілки і рясно поливаємо соусом. Блюдо готове. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: