Рецепти з фото і відео

Страви з квасолі

Страви з квасолі
+1
0
27 чер
Страви з квасолі


Рецепт свинячих відбивних входить в страви з квасолі, які дуже смачні і ситні. Солодкий перець надає йому свіжості і легкості.

Основні інгредієнти:
• Оливкова олія 3 ст. ложки;
• Цибуля 1 шт.;
• Червоний солодкий перець 1 шт.;
• Сушений розмарин 1/4 чайна ложка;
• Сіль, перець (за смаком);
• Курячий бульйон 650 мл;
• Томатна паста 2 ст. ложки;
• Біла квасоля 1 банку;
• Свинячі відбивні 4 шт.

Процес приготування:
• Візьмемо цибулю і перець. Помиємо і наріжемо за смаком дрібно -, середньо -, крупно або кільцями.
• Візьмемо сковороду. Додамо масла і нагріємо його на середньому вогні. Додаємо перець, цибулю і розмарин. Солимо, перчимо. Обсмажуємо, часто помішуючи, 8 хвилин. Цибуля повинна стати золотисто-коричневим.
• Візьмемо невелику миску і змішаємо в ній томатну пасту і бульйон. Виливаємо масу в сковороду. Додаємо квасолю і все перемішуємо. Варимо на повільному вогні 10-15 хвилин, поки суміш не загустеем. Не забуваємо, періодично помішувати соус.
•Візьмемо відбивні, посолити, поперчити з обох сторін.
• Візьмемо велику сковороду, додати олії і обсмажимо на ній відбивні на середньому вогні. На кожну сторону вистачить по 3 хвилини.
• Готові відбивні подаємо з квасолею, приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: