Рецепти з фото і відео

Суп з квасолею

Суп з квасолею
0
0
27 чер
Суп з квасолею


Смачний зимовий суп з квасолею, простий у приготуванні. Добре урізноманітнює обідній стіл. Бекон надає аромат димку. Таке блюдо можна не попробовать.Очень смачний рецепт!

Основні інгредієнти:
• Квасоля сушена-1 упаковка;
• Вода 13 склянок;
• Бекон 450 грам;
• Лук 2 шт.;
• Селера 2 пучка;
• Курячий бульйон 2 кубика;
• Лавровий лист (за смаком);
• Сіль, перець (за смаком);
• Мелена гвоздика 1/8 чайної ложки;
• Помідори у власному соку 1 банку.

Процес приготування:
•Візьмемо велику каструлю і наллємо в неї 9 склянок воду. Додамо на квасолю і залишимо замачиваться 1 годину. Потім виймемо і высушим.
• Візьмемо сковороду, додамо олії. Додамо бекон і обсмажимо до бажаної текстури. Потім виллємо зайвий жир, залишимо тільки 1/4 склянки. Бекон наріжемо великими шматочками.
• Цибулю і селеру помиємо і наріжемо за смаком. Обсмажимо їх в окремій сковороді до м'якості під кришкою.
• В каструлю додамо бекон з рештою жиром, цибулю і селеру. Потім додамо курячі кубики, 4 склянки води, лавровий лист, квасоля, перець, сіль і мелену гвоздику. Отриману масу варимо на повільному вогні 2 години.
• У завершенні додаємо подрібнені помідори у власному соку. Варимо ще 2 хвилини.
• Суп подаємо на стіл гарячим. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: