Рецепти з фото і відео

Салат з квасолею і сухариками

Салат з квасолею і сухариками
0
0
27 чер
Салат з квасолею і сухариками


Салат з квасолею та сухариками за цим рецептом дуже корисний, так як для його приготування використовують багато зелені і овочів, куряче м'ясо надає легкий смак.

Основні інгредієнти:
• Оливкова олія 30 мл;
• Червона консервована квасоля 1 банку;
• Куряча грудка 700 грам;
• Картопля 5 шт;
• Сіль (за смаком);
• Петрушка 1 пучок;
• Часник 2 зубчики;
• Яйця 3 шт.;
• Солодкий перець-3 шт.;
• Червоний цибуля 1 шт;
• Сухарики.

Процес приготування:
• Курячу грудку промиваємо і ставимо в каструлю з холодною водою. Ставимо на вогонь. Коли вода закипить, зливаємо перший бульйон. Промиємо грудинку ще раз. В каструлю, заливаємо чисту воду і ставимо на вогонь.
• Чистимо цибулину і моркву.
• Додаємо лавровий лист, цибулю та моркву, перець горошком в каструлю. Варимо бульйон 40 хвилин. На ньому можна варити суп.
• Залишимо грудку остигати в бульйоні. Потім дістаємо. Знімаємо шкірку. Відділити м'ясо від кісток. М'якоть наріжемо невеликими шматочками.
• Зваримо картоплю і яйця. Даємо їм трохи охолонути, потім очищаємо.
• Чистимо залишився цибулю, промиваємо перець. Дрібно нарізаємо цибулю, а перець - тоненькою не довгою соломкою.
•Картоплю і яйця наріжемо невеликими кубиками.
• Візьмемо банку з квасолею, відкриємо і сцедим соус. Зелень подрібнити, часник дрібно наріжемо.
• Візьмемо миску, додамо всі приготовані інгредієнти, трохи оливкової олії, посолити і добре перемішати. Зверху покладемо сухарики (будь-які).
• Даємо салату настоятися і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: