Рецепти з фото і відео

Салат з консервованої квасолі

Салат з консервованої квасолі
+1
0
27 чер
Салат з консервованої квасолі


Ситний і в той же час легкий салат з квасолі консервованої підійде для обіду, сніданку або простого перекусу. Квасолю можна брати різну за смаком. Можна подавати на святковий стіл або в сімейному кругу.Итак,рецепт простого і приготування смачного!

Основні інгредієнти:
• Оливкова олія 50 грам;
• Яблучний оцет 50 грам;
• Цукор 2 ст. ложки;
• Зелений горошок 1 банку;
• Консервована квасоля 1 банку;
• Запашний перець 120 грам;
• Стебло селери 2 шт.;
• Червоний болгарський перець 1 шт.;
• Сіль, перець (за смаком).

Процес приготування:
• Візьмемо стебла селери і червоний болгарський перець, помиємо і дрібно наріжемо. Перець можна нарізати невеликий соломкою. Селера надає аромат і пікантний смак.
• Відкриємо банку червоною квасолі і зіллємо соус. То ж зробимо і з банкою горошку. Заздалегідь уточнити термін придатності вмісту. Продукти повинні бути свіжими.
• Візьмемо невелику миску, додамо в неї оливкова олія, цукор і оцет. Добре перемішаємо, а краще збити. Потім додамо квасоля, горошок, болгарський і запашний перець, селера. Приправимо за смаком сіллю і перцем, перемішати. Дамо настоятися близько 1 години.
• Салат готовий до подачі на стіл. Можна закрити кришкою і поставити в холодильник. Зберігати не більше 3 днів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: