Рецепти з фото і відео

Салат з червоною квасолею

Салат з червоною квасолею
0
0
27 чер
Салат з червоною квасолею


Салат з червоною квасолею, помідорами чері та рисом містить вітаміни і дуже поживний. Він створений спеціально для справжніх гурманів.

Основні інгредієнти:
• Білий або коричневий рис 1 склянка;
• Куряча грудка 1 шт.;
• Червона квасоля 1 банку;
• Помідори черрі 6 шт.;
• Чилі халапеньо 1 шт.;
• Білий винний оцет 1/4 склянки;
• Оливкова олія 3 ст. ложка;
• Кмин мелений 1/2 чайної ложки;
• Сіль, перець (за смаком);
• Зелена цибуля 1 пучок.

Процес приготування:
• Візьмемо каструлю, додамо води і в підсоленій воді відваримо рис до готовності. Потім викладемо на аркуші випічки і дамо охолонути.
• Курячу грудку промиваємо і ставимо в каструлю з холодною водою. Ставимо на вогонь. Коли вода закипить, зливаємо перший бульйон. Промиємо грудинку ще раз. В каструлю, заливаємо чисту воду і ставимо на вогонь.
• Чистимо цибулину і моркву.
• Додаємо лавровий лист, цибулю та моркву, перець горошком в каструлю. Варимо бульйон 40 хвилин. На ньому можна варити суп.
• Залишимо грудку остигати в бульйоні. Потім дістаємо. Знімаємо шкірку. Відділити м'ясо від кісток. М'якоть наріжемо невеликими шматочками.
• Тонко нарізаємо помідори черрі. Очищаємо перець халапеньо і робимо з нього фарш. Тонко наріжемо зелений лук.
• Візьмемо невелику миску кладемо в неї рис, курку, помідори, квасоля, чилі халапеньо, зелену цибулю, олію, оцет і кмин. Солимо, перчимо й перемішуємо.
• Готовий салат подаємо відразу. Приємного апетиту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: