Рецепти з фото і відео

Стручкова квасоля рецепти

Стручкова квасоля рецепти
0
0
27 чер
Стручкова квасоля рецепти


Для цієї страви добре підходить стручкова квасоля рецепти з якої зазвичай легкі. Таким чином, яловичий стейк надає ситості. Чоловік не піде голодним від жодної господині, яка готує цю страву.

Основні інгредієнти:
• Петрушка 1 пучок;
• 1 ст. ложка каперси;
• Фарш цибулі-шалот 1 ст. ложка;
• Білий винний оцет 2 чайні ложки;
• Гірчиця 1 чайна ложка;
• Сіль, перець (за смаком);
• Рослинна олія 3 чайних ложки;
• Стейк з яловичини 1 шт.;
• Зелена квасоля 120 грам.

Процес приготування:
• Для початку готуємо сальсу. Візьмемо невелику миску і змішаємо в ній дрібно нарізану петрушку, цибулю, каперси, гірчицю і оцет. Додамо столову ложку води, посолити, поперчити і ще раз перемішати.
• Готуємо яловичину. В маленькій сковороді нагріваємо олію на середньому вогні. Стейк солимо, перчимо з обох сторін. Смажимо до коричневого кольору, перевернемо один раз. На кожну сторону піде по 2-3 хвилини. Обсмажуємо до коричневого кольору. Потім викладемо м'ясо на блюдо і дамо охолонути 5 хвилин.
• У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння на сильному вогні. Потім додаємо зелену квасолю, накриваємо кришкою і варимо до готовності. Займе близько 5 хвилин. Потім зливаємо воду, додаємо решту соняшникова масло і перемішуємо. Солимо, перчимо.
• Готову квасолю подаємо з яловичиною, рясно политої соусом. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: