Рецепти з фото і відео

Стручкова квасоля

Стручкова квасоля
0
0
27 чер
Стручкова квасоля


Рецепт приготування печені, куди додається стручкова квасоля, помідори і яловичий фарш, оцінять любителі гостренького.

Основні інгредієнти:
• Часник 3 зубчики (за бажанням);
• Яловичий фарш 900 грам;
• Томатний соус 1 банку;
• Нарізані помідори з перцем чилі 1 банку;
• Сіль (за смаком);
• Орегано 1 чайна ложка;
• Плямиста квасоля 1 банку;
• Мелений кмин 1 ст. ложка;
• Стручкова квасоля 300 грам;
• Порошок чілі 2 ст. ложки;
• Тепла вода 1/2 чашки;
• Кукурудзяна мука 1/4 Склянки;
• Гострий сир Чеддер (за смаком);
• Червоний лук (за смаком).

Процес приготування:
• Яловичий фарш викладаємо в глибоку сковороду і обсмажуємо разом з часником до коричневого кольору на середньому вогні. Якщо є зайвий жир, зливаємо його.
• Додаємо нарізані помідори з чилі, томатний соус, кмин, орегано, сіль і порошок чилі за смаком. Перемішуємо, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хвилин.
• Зелену квасоля добре промиває у холодній воді, відкриваємо банку з плямистої квасолею. Додаємо в сковороду і перемішуємо. Накриваємо кришкою, тушкуємо 20 хвилин.
• Висипаємо В миску кукурудзяну муку і заливаємо теплою водою. Перемішуємо до пастоподібної консистенції.
• Суміш виливаємо в печеню. Перемішуємо до однорідної маси. Тушкуємо 15 хвилин. Потім розділяємо печеня на порції і посипаємо натертим сиром. Подавати гарячим.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: