Рецепти з фото і відео

Лобіо з червоної квасолі

Лобіо з червоної квасолі
+1
0
27 чер
Лобіо з червоної квасолі


Даний рецепт приготування лобіо з червоної квасолі дуже простий. Він не займає багато часу, а в результаті виходить смачне і ароматне блюдо. Його особливо оцінять любителі гостренького.

Основні інгредієнти:
• Червона квасоля 500 грам;
• Цибуля ріпчаста 2 шт.;
• Соняшникова олія 4 ст. ложки;
• Червоний винний оцет 3 ст. ложки;
• Кінза 50 грам;
• Червоний стручковий перець 1 шт.;
• Часник 3 зубчики;
• Кондари 2 чайні ложки;
• Сіль, перець (за смаком).

Процес приготування:
• Візьмемо квасоля і замочимо її в холодній воді. Заллємо окропом і варимо до готовності (поки квасоля не стане м'якою). Потім знімаємо з вогню. Відвар, що залишився після варіння, зливаємо в окремий посуд.
• Помиємо і дрібно нашинкуем цибулю. Потім обсмажимо на сковороді і додати до квасолі. Лук повинен бути м'який, золотистого кольору.
• Візьмемо часник і подрібнити його, додамо сіль. Разом з чабером відправимо в квасолю. Розбавимо всі кінзою і оцтом. Солимо, перчимо за смаком (якщо необхідно).
• У готове блюдо додаємо стручковий перець, нарізаний на розсуд кухаря. Якщо лобіо занадто сухе, заправляємо його залишилися від відваром квасолі. Подають як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: