Рецепти з фото і відео

Квасоля в томатному соусі

Квасоля в томатному соусі
0
0
27 чер
Квасоля в томатному соусі


Квасоля джерело одних з найбільш легко засвоюваних білків. Вона є дуже поживним і близькою по харчовим характеристиками до тваринних білків. Пропонуємо вам до приготування страву квасоля в томатному соусі з куркою. Яке володіє відмінним смаком і має всі корисні властивості квасоляного білка, який так корисний для нашого організму.

Інгредієнти:
• Банка консервованої квасолі 425 грам (так само можна використовувати і суху квасолю, десь 200 грамів, але її потрібно буде попередньо замочувати, а потім вже варити)
• Філе куряче 300 - 350 грамів
• Томатний соус або томатна паста 2 столових ложки (якщо консервована квасоля вже в томатному соусі тоді томатна паста не знадобиться)
• Вода близько 60 грамів (чверть склянки за умов, що консерви без томатного соусу якщо з томатним соусом, то вода так само не знадобиться)
• Оливкова олія 2 столові ложки
• Одна третя частина цілого лимона
• 4 цілі гілочки петрушки
• 1 зубчик часнику
• Чорний мелений перець

Рецепт приготування:
Промиваємо куряче філе і даємо трохи обсохнути
• З однієї треті вичавлюємо сік лимона, збризкуємо цим соком філе курки, злегка перчимо й залишаємо маринуватися десь 30 хвилин (якщо часу мало, а приготувати треба в що б те не стало можна не маринувати, але цього ми робити не радимо, тому що м'ясо вийде жорстким і тягнеться)
• Укладаємо на вогонь сковороду наливаємо 2 столові ложки оливкової олії . і філе обсмажуємо на великому вогні до появи рум'яної скоринки з обох сторін.
• Готове філе ріжемо на не великі шматочки 2-3 сантиметри і висипаємо назад у сковорідку помірний вогонь.
• Якщо ви використовуєте квасоля у власному соку, то рідина злити, а в рідині розвести томатну пасту. Додати до жарящейся курці, ретельно перемішавши накрити кришкою і тушкувати близько 5 хвилин.
• Якщо ви використовуєте консервовану квасоля в томатному соусі і соус в банку густий, то можете відразу додавати квасоля в сковорідку з куркою. А якщо соус рідкий, то його необхідно злити і додати до квасолі лише 80 грамів від загального обсягу соусу.
• Далі промиваємо та нарізаємо петрушку, очищаємо і тиснемо часник, додаємо до квасолі, солимо і накриваємо кришкою. Опісля 1 хвилину вимикаємо вогонь і залишаємо на 5 хвилин. • Готову страву розкласти на блюдо і прикрасити петрушкою. Приємного апетиту !
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: