Загрузка...

Вівсяний кисіль

Вівсяний кисіль
0
0
29 чер
Вівсяний кисіль


Улюблена страва багатьох малюків, ні з чим незрівняне по смаку і ніжного аромату. Готуємо вівсяний кисіль, і він у нас буде смачним і він є дуже корисним!

1 варіант
Інгредієнти:

• Геркулес (крупа) - 300г
• Молоко - 1л
• Цукор - 4 ст. ложки
• Вершкове масло - 30г
• Сіль

Приготування:
• Геркулес засипається в теплу воду і залишають на добу в теплому місці.
• Проціджують, віджимається.
• Додається молоко, цукор, сіль - все вариться при періодичному помішуванні до загусання (густина звичайного киселю).
• Додається вершкове масло в кінці, виливається в блюдо і охолоджується.
• До овсяному охолодженого киселю подаються збиті вершки. Приємного апетиту!

2 варіант
Інгредієнти:

• Вівсяні пластівці - 200г
• Вода - 1л
• Крохмаль - 1 ст. ложка
• Мед - 5 ст. ложок
• Сіль

Приготування:
• Вівсяні пластівці заливаються холодною водою і варяться трохи більше півгодини.
• Проціджують, додається сіль.
• Доводиться до кипіння, вливається крохмаль, розведений у невеликій кількості води.
• Всі проварюється при слабкому вогні.
• Готовий кисіль охолоджується.
• Мед розчиняється у склянці гарячої води і цієї месью заливається готовий вівсяний кисіль.
• Подається охолодженим. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: