Рецепти з фото і відео

Каша пшенична

Каша пшенична
0
0
24 чер
Каша пшенична



Смачний і корисний сніданок-запорука гарного настрою. В цьому блюді міститися корисні мікроелементи, які роблять стан шкіри, ідеально чистим. Наш сніданок-каша пшенична.

Основні інгредієнти:
• Пшеничне крупа - 1 склянка;
• Вода;
• Сіль, цукор, масло вершкове.

Процес приготування:
• Якщо крупа у вас подріблена, то промивати її не варто, а якщо ні, то промити кілька разів під проточною водою.
• В глибокій каструлі закип'ятити воду, висипати туди промиту крупу, весь час помішуючи. Додаємо сіль і цукор.
• Варити до загустіння. Весь час помішувати. Варимо, приблизно хвилин 20. Потім додаємо вершкове масло і закриваємо кришкою. Каша повинна настоятися, тому її можна просто залишити на півгодини постояти на плиті, але є ймовірність, що вона трохи охолоне, тоді, просто, поставити в заздалегідь розігріту духовку, нехай постоїть там.
• Якщо ви хочете приготувати пшеничну кашу на молоці, то додаємо його так. Як каша вбере воду, яку ми заливали в каструлю, додати склянку молока і довести до кипіння. Потім зробити маленький вогонь і поварити ще хвилин 10.
• Розкласти кашу по тарілках і прикрасити свіжими фруктами. Можна різаними або просто натертими на тертці. Приємного апетиту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: