Рецепти з фото і відео

Каша гречана

Каша гречана
+1
0
24 чер
Каша гречана


Є гарний вислів, що кашу маслом не зіпсуєш, але воно не завжди вірне. Зізнаємося один одному по секрету, що кашу можна зіпсувати, якщо не правильно її приготувати. Отже, найсмачніше-каша гречана.

Основні інгредієнти:
• 1 склянку-гречка;
• 2 склянки-вода;
• 1 ст.л. - масло рослинне;
• Сіль, масло вершкове.

Процес приготування:
• Гречку уважно переглянути, відокремити чорні зернятка. Промити вже відібрану нами гречку, бажано три рази, не полінуйтеся, каша вийде більш розсипчастою.
• Вибираємо глибоку чавунну сковорідку, виливаємо туди рослинне масло і висипаємо крупу. Смажимо на сковорідці на середньому вогні, до тих пір, поки крупа не стане трохи розкриватися (тобто, кожне зернятко трохи лопається).
• Кип'ятимо в каструльці воду. Як тільки вона закипіла, висипаємо нашу крупу, робимо середній вогонь і закриваємо кришкою. Каша під кришкою повинна трохи вирувати.
• Варитися Каша, ми їй не заважаємо цього робити. Коли верхній шар каші залишиться без води, додаємо трохи вершкового масла. Перемішуємо, варимо ще кілька хвилин і закриваємо кришкою. Даємо їй настоятися 10 хвилин буде достатньо.
• І все - таки, це найсмачніша гречана каша, хоч і варіантів приготування гречки маса. З м'ясом і різними м'ясними підливками, з тушонкою, а може, навіть з найсмачнішими грибами. Ситне і смачне блюдо, адже не просто так, таким блюдом годують солдатів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: