Рецепти з фото і відео

Кукурудзяна каша

Кукурудзяна каша
0
0
24 чер
Кукурудзяна каша


Це блюдо прийшло до нас з Америки. Вперше воно було приготовлено в 16 столітті. Згодом поширилося по країнах Східної Європи, а потім уже, по всьому світу. Отже, кукурудзяна каша.

Основні інгредієнти:
• 1 склянку-кукурудзяна крупа;
• 200 мл води;
• 150 мл - молоко;
• Вершкове масло.

Процес приготування:
• Промити кілька разів кукурудзяну крупу. Промиваємо холодною проточною водою.
• Ставимо зручну для нас каструльку, для варіння каші, на вогонь, заливаємо воду, і в холодну воду, висипаємо нашу крупу. Варимо до готовності.
• Трохи остигнула кашу, подрібнюємо в блендері.
• Вскипять в окремому посуді молоко і додати туди подрібнену кашу. Довести до кипіння.

• У гарячу кашу додати вершкове масло за смаком.
• Смачна та ситна каша, яку їсти краще гарячою. Одним з найбільш популярних варіантів, додавання в таку кашу пюре зі свіжого банана або додати шматочки шоколаду, які будуть поступово танути, і створювати гарний колір в тарілці, а в роті, неповторний і ніжний смак.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: