Загрузка...

Горохова каша

Горохова каша
0
0
19 чер
Горохова каша


Хочеться нагодувати сім'ю на сніданок, не тільки смачним, але і корисним стравою, щоб всім домочадцям, вистачило енергії на весь день. Ця страва містить дуже багато вітамінів і мікроелементів, а по корисності прирівнюється до яловичині-горохова каша.И так, готуємо смачну й корисну страву на сніданок.

Основні інгредієнти:
• 300 грам-горох сушений;
• 1шт. - морква;
• 1 шт-цибулина;
• Перець солодкий, вершки 20%;
• Сіль і спеції за смаком.

Процес приготування:
• Для початку, горох потрібно замочити в теплій воді години на три, а краще на ніч. Якщо на ніч, то замочуємо у холодній воді. Перед самим приготуванням, зливаємо воду і заливаємо новою водою, промиваємо.
• Ставимо каструлю на вогонь, в якій близько півлітра води, може трохи більше. Висипаємо промитий горох. Ставимо на великий вогонь і доводимо до кипіння, як закипіло, робимо вогонь дуже і дуже маленьким і забуваємо на 50 хвилин.
• Дістаємо горох і розмелюємо блендером. Додаємо в отриману кашку вершки, де один стакан і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, як закипіло, солимо за смаком і варимо ще хвилин 12. І вимикаємо, накриваємо кришкою.
• Чистимо і ріжемо моркву трьом на великій тертці. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і підсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
• Перець ріжемо великими кубиками або тонкими смужками, обсмажуємо на оливковій олії.
• Цибулю, моркву і перець змішуємо.
• Викладаємо нашу кашу на красиву тарілку, зверху кладемо гірку овочів, прикрашаємо цілими гілочками свіжої петрушки і можна подавати до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: