Горохова каша

Горохова каша
0
0
19 чер
Горохова каша


Хочеться нагодувати сім'ю на сніданок, не тільки смачним, але і корисним стравою, щоб всім домочадцям, вистачило енергії на весь день. Ця страва містить дуже багато вітамінів і мікроелементів, а по корисності прирівнюється до яловичині-горохова каша.И так, готуємо смачну й корисну страву на сніданок.

Основні інгредієнти:
• 300 грам-горох сушений;
• 1шт. - морква;
• 1 шт-цибулина;
• Перець солодкий, вершки 20%;
• Сіль і спеції за смаком.

Процес приготування:
• Для початку, горох потрібно замочити в теплій воді години на три, а краще на ніч. Якщо на ніч, то замочуємо у холодній воді. Перед самим приготуванням, зливаємо воду і заливаємо новою водою, промиваємо.
• Ставимо каструлю на вогонь, в якій близько півлітра води, може трохи більше. Висипаємо промитий горох. Ставимо на великий вогонь і доводимо до кипіння, як закипіло, робимо вогонь дуже і дуже маленьким і забуваємо на 50 хвилин.
• Дістаємо горох і розмелюємо блендером. Додаємо в отриману кашку вершки, де один стакан і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, як закипіло, солимо за смаком і варимо ще хвилин 12. І вимикаємо, накриваємо кришкою.
• Чистимо і ріжемо моркву трьом на великій тертці. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і підсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
• Перець ріжемо великими кубиками або тонкими смужками, обсмажуємо на оливковій олії.
• Цибулю, моркву і перець змішуємо.
• Викладаємо нашу кашу на красиву тарілку, зверху кладемо гірку овочів, прикрашаємо цілими гілочками свіжої петрушки і можна подавати до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: