Рецепти з фото і відео

Рисова каша на молоці

Рисова каша на молоці
0
0
19 чер
Рисова каша на молоці


Якщо вам подобається молоко, то це блюдо ідеально вам підійде. Кожен готує його по-різному, але я дам вам більш смачний і простий рецепт. Отже, рисова каша на молоці.

Основні інгредієнти:
• 1 склянку - рис;
• 2 склянки-вода;
• Молоко, сіль, цукор і вершкове масло.

Процес приготування:
• Рис перебрати і промити під проточною водою.
• Ставимо каструльку з водою на вогонь, доводимо до кипіння, підсолюємо і всипаємо рис. Доводимо до кипіння і ставимо на маленький вогонь, варимо до готовності. Визначити готовність рису дуже просто, візьміть трохи з каструльки, якщо м'який, то можна вимикати.
• Ставимо молоко на вогонь і доводимо до кипіння. Потім ллємо його в рисову кашу, домагаючись тієї густоти, з якою вам хочеться. Зверніть увагу, що каша не повинна бути дуже густий, буде пригорати.
• Солимо і додаємо цукор. Пробуємо, все за смаком. Варимо на маленькому вогні ще хвилин 15. Знімаємо з вогню, закриваємо кришкою, додаємо вершкове масло і перемішуємо, даємо трохи постояти.
• Розкладаємо готову кашу на тарілки, прикрашаємо фруктами і можна насолоджуватися.
• Якщо ви хочете приготувати рідку кашу, то молоко можна і не кип'ятити.
• До столу можна подавати зі свіжими булочками або хрустким білим хлібом, який змащуємо фруктовим джемом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: