Рецепти з фото і відео

Тушкована капуста

Тушкована капуста
0
0
19 чер
Тушкована капуста


Дане страву не можна назвати урочистим і неповторним, та, на жаль, воно не зможе стати прикрасою святкового столу. Але в кожній родині, вона готується в звичайні дні і змітається зі столу, зі швидкістю вітру. Отже, смачна та ситна, тушкована капуста.

Основні інгредієнти:
• 1 кілограм-капуста;
• 150 грам-морква;
• 150 грам-цибуля;
• Томатна Паста, олія соняшникова;
• Лавровий лист, гвоздика, перець горошком, перець мелений, сіль.

Процес приготування:
• Чистимо цибулю і моркву. Цибулю ріжемо маленькими кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
• На двох різних сковорідках, обсмажуємо цибулю і моркву. Морква смажимо до м'якості, а цибулю до золотистого кольору.
• Потім змішуємо всі разом, трохи підсолюємо і тушкуємо близько п'яти хвилин.
• Капусту очистити від верхнього листя, решта шаткуємо тонкою соломкою і відправляємо на сковорідку з рослинним маслом. Тушкуємо. Трохи посолити і поперчити, додати лавровий лист і гвоздику.
• Додати в капусту томатну пасту і цибулю з морквою. Перемішати. Спробувати на сіль, якщо не солоно, посолити за вашим смаком.
• Капусту закриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні близько двадцяти хвилин. Капуста на смак капуста повинна вийти м'яким.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: