Рецепти з фото і відео

Як приготувати рис в пароварці

Як приготувати рис в пароварці
+1
0
19 чер
Як приготувати рис в пароварці


Багато господинь задаються питанням, як приготувати рис в пароварці. Тут є свої особливості та нюанси. Блюдо виходить дуже простим і смачним. Якщо рис готувати без спецій, то страва добре підійде для дієти.

Основні інгредієнти:
• Рис 1 склянка;
• Рослинне масло 3 ст. ложки;
• Оцет 1 чайна ложка;
• Приправа 1 чайна ложка;
• Морква 0,5 шт.;
• Часник 3 зубчики;
• Перець горошком;
• Гвоздика-1 бутон;
• Лавровий лист 1 шт.

Процес приготування:
• При приготуванні краще використовувати пропарений рис. Він чистий і при приготуванні не злипається. Якщо використовувати звичайний рис, то його необхідно добре промити, поки вода не стане прозорою. Почистимо моркву і дрібно поріжемо.
• Заллємо воду в ємність пароварки. Встановлюємо чашку і кладемо в неї ємність для приготування.
• Насипаємо в встановлену ємність рис. Заллємо склянкою води. Додаємо оцет, олію, трохи приправи (будь за смаком). Кинемо гвоздику, перець і лавровий лист. Додамо нарізану моркву і все добре перемішати.
• Включимо пароварку і залишимо на 45 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування, масу необхідно ще раз добре перемішати.
• Готовий рис подають гарячим. До нього можна подавати окремо приготовлене м'ясо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: