Рецепти з фото і відео

Каші

Каші
0
0
19 чер
Каші


Найкориснішою стравою, особливо на сніданок, вважаються каші. Багато діти і дорослі люблять горох. Тому горохова каша добре підходить на сніданок або вечерю.

Основні інгредієнти:
• Горох 350 грам;
• Цибуля 1 шт.;
• Вершки 250 мл;
• Морква 1 шт.;
• Солодкий перець-1 шт.

Процес приготування:
• Горох слід приготувати з вечора. Візьмемо горох і замочимо його в теплій воді на ніч. Вранці зіллємо воду і ретельно промиємо горох. Перекладемо в каструлю і заллємо водою (близько 600 мл). Доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь до мінімуму. Залишаємо варитися на 40 хвилин.
• Після цього вода повинна википіти наполовину. Якщо ж ні, то необхідно злити воду до потрібної кількості. Перетворюємо горох за допомогою блендера в кашу. Далі додаємо підігріті вершки. Отриману масу доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, солимо і залишаємо на повільному вогні ще на 10 хвилин.
• Займемося овочами. Очистимо і промиємо моркву і солодкий перець. Моркву натираємо на дрібній тертці, а перець нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Обсмажимо овочі до готовності в оливковій олії. Якщо каша призначена для дитячого харчування, то овочі тушкують.
• Готову горохову кашу подають гарячою. Овочі подають окремо або за бажанням перемішують з кашею.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: