Рецепти з фото і відео

Як варити гречку

Як варити гречку
0
0
19 чер
Як варити гречку


Існує кілька способів приготування цього безперечно корисного продукту. Розглянемо найбільш популярний традиційний метод, як варити гречку правильно, який в той же час один з найпростіших не потребують особливих енергетичних витрат.
Якщо гречка, а саме так правильно називається ця крупа по якості і чистоті викликає сумніви, слід попередньо її перебрати, видаливши весь зайве: лушпиння, не лущені зерна і можливо навіть невеликі камінчики. Однак якість гречки на сьогоднішній день найчастіше відповідає усім вимогам споживача і це немає необхідності.

Гречана каша з фаршем
Інгредієнти:

• Гречана крупа - 200г
• Фарш - 200г
• Рослинна олія - 3 ст. ложки
• Цибуля - 3шт
• Селера (сушена)
• Сіль
• Перець

Приготування:

• Гречка відварюється до готовності в підсоленій воді, зайва рідина зливається.
• Цибуля шинкуется і обсмажується в глибокій сковороді з рослинним маслом (попередньо розігріти!)
• Додається фарш - все обсмажується.
• В кінці додається чорний перець, сіль і селера - все перемішується.
• Додається підготовлена гречка.
• Все нудиться на слабкому вогні протягом 10 хвилин при закритій кришці.
• Готова гречка з фаршем викладається на порційну тарілку, посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: