Котлети з гречки

Котлети з гречки
+4
0
18 червня
Котлети з гречки


Пропонуємо вашій увазі незвичайний, але дуже смачний рецепт - чарівні і дивно ніжні котлети з гречки.

Інгредієнти:
• Гречка - 1 стакан
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Часник (зубчик) - 2шт
• Кріп (пучок) - 1шт
• Сметана/майонез - 1 ст. ложка
• Борошно - 2 ст. ложки
• Яйце - 1шт
• Панірувальні сухарі
• Рослинна олія
• Сіль
• Перець чорний

Приготування:
• Гречана крупа заливається окропом і вариться розсипчаста каша.
• Охолоджена каша пропускається через м'ясорубку з додаванням цибулі, кропу і часнику.
• У готовий фарш додається яйце, сметана або майонез, борошно, сіль, перець.
• Формуються котлети, які обвалюються в панірувальних сухарях.
• Смажаться котлети на олії до утворення золотистої скоринки з обох сторін.
• Подаються котлети з овочевим салатом або натуральними свіжими овощами.Приятного апетиту!

Гречаники повітряні
Інгредієнти:

• Гречка - 2 склянки
• Яйце - 2шт
• Кабачок - 1шт
• Паприка - 1/2 ст. ложки
• Борошно - 4 ст. ложки
• Ковбаса (варена або копчена) - 200г
• Рослинна олія
• Перець мелений чорний
• Сіль

Приготування:
• Вариться звичайна гречана каша.
• Охолоджена гречана каша пропускається через м'ясорубку.
• Кабачок миється і натирається на тертці.
• Каша змішується з тертим кабачком і сирими яйцями - все злегка збивається.
• Додається спеції, борошно, сіль.
• Все перемішується до однорідної маси консистенції тесту на оладки.
• Ковбаса нарізати кружечками.
• На розігріту сковороду виливається масло - нагрівається.
• Оладки викладаються ложкою, на середину кожного укладається кружечок ковбаси.
• Зверху ще один шар тіста.
• Смажиться з обох сторін до готовності.
• Подається зі сметаною. Приємного апетиту!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Меню повара
загрузка...