Рецепти з фото і відео

Як готувати гречку

Як готувати гречку
0
0
18 чер
Як готувати гречку


Здавалося б, питання самий елементарний, але далеко не всі господині з ходу розкажуть, як готувати гречку правильно, так, щоб вона вийшла дійсно розсипчастою і смачною. Отже, варимо розсипчасту і смачну гречану кашу.

Беремо:
• Гречана крупа - 1 ст.
• Вода - 2ст.
• Сіль за смаком
• Масло вершкове - 1 ст.л.

Варимо:
Зварити розсипчасту смачну кашу можна на плиті, але можна і в мікрохвильовій печі. Але незалежно від подальшого способу приготування, гречану крупу необхідно добре перебрати і ретельно промити.
• Варимо на плиті: підготовлену крупу заливаємо окропом, солимо за смаком (деякі господині вважають за краще варити гречану кашу без солі, якщо каша вариться на гарнір, і ще буде підлива до неї), кладемо туди вершкове масло і варимо, закривши кришкою порядка15 хвилин, знімаємо кашу з плити і закутуємо рушником приблизно на півгодини.
• Варимо в мікрохвильовці: також заливаємо підготовлену крупу окропом, трохи солимо, ставимо в мікрохвильову піч, при максимальній потужності готуємо кашу14-15хвилин. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: