Рецепти з фото і відео

Рис з овочами

Рис з овочами
0
0
14 чер
Рис з овочами


Рис відноситься до тих видів круп, які відмінно поєднуються практично з усіма продуктами, ідеально гармонує рис з овочами і м'ясом, рибою, морепродуктами і навіть з фруктами.
Рис відмінно підходить як для холодних овочевих страв (салати, закуски), так і для гарячих закусок, перших і других страв.

Інгредієнти:
• Рис - 400г
• Кабачок (середній) - 1шт
• Помідор - 1шт
• Цибуля - 1шт
• Стручкова квасоля - 200г
• Спеції
• Сіль

Приготування:
• Рис промивається і відварюється до готовності.
• Кабачок очищається від шкірки і нарізати на невеликі кубики.
• Цибулю нарізати дрібно, моркву - дрібними кубиками.
• Цибуля обсмажується на рослинному маслі, потім додається помідор і ще через кілька хвилин нарізану кабачок.
• Все тушкується не більше 7 хвилин, додається стручкова квасоля.
• Готовий рис відкидається на друшляк і викласти в сковороду з обсмаженими овочами.
• Все тушкується кілька хвилин.
• В кінці додаються спеції (будь-які за бажанням) і сіль.
• Подається на порційних тарілках з подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: