Рецепти з фото і відео

Гречана каша рецепт

Гречана каша рецепт
0
0
14 чер
Гречана каша рецепт


Каша - незамінне блюдо в кожній родині, адже крупи не тільки поживні, але й корисні. Але рольової обіднього столу здавна вважають гречку. Гречану кашу їдять з маслом, томатним соусом. Гречана каша рецепт у кожного свій, я ж хочу запропонувати приготувати кашу з грибами, її дуже люблять мої діти, можливо, вам теж сподобається.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування гречаної каші з грибами:
• 2 склянки гречки
• 350 г печериць
• 1 цибулина
• 1 морква
• 1 столова ложка томатного соусу
• 0,5 склянки рослинного масла
• сіль, перець

Процес приготування:
•Гречку перебираємо, підсмажуємо на сухій сковороді, але не яким случаепредварительно не замішуємо, так як замоченная гречка звариться швидше, але більша частина питательныхвеществ залишиться у воді.
• Очищену і підсушену гречку заливаємо водою по висоті крупи, вона повинна покривати крупу не більше ніж на 2 - 3 см, накриваємо кришкою і в процесі приготування кришку не знімаємо, а кашу не перемішуємо.
• Щоб каша не підгоріла, готуємо її на мінімальному вогні.
• Тим часом моркву миємо, очищаємо, натираємо на крупній тертці.
• Печериці очищаємо, нарізаємо невеликими пластинками або кубиками.
• Очищений цибулю нарізаємо дрібними кубиками й обсмажуємо в олії до рум'янцю, додаємо терту моркву, обсмажуємо все разом протягом 10 хвилин до готовності, додати томатний соус, кетчуп або томатну пасту, перемішати і перетушить ще протягом 7 хвилин.
• Відварену гречку з'єднуємо з обсмаженими овочами і акуратно перемішуємо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: