Загрузка...

Каша з гарбуза

Каша з гарбуза сподобається тим, хто її не любить. Смачний рецепт цієї страви будемо готувати в горщиках. Дивіться рецепт з фото. Каша з гарбуза з пшоняною крупою, приготована в глиняних горщиках, це прекрасне і ситне блюдо. Я рекомендую частіше готувати страви в горщиках, це смачно і корисно. Дивіться покроковий рецепт з фотографіями каша з гарбуза.
Каша з гарбуза
+1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Пшоно - 1 чашка
  • Масло - 40 грам
  • Молоко - 300 мл
  • Гарбуз - 2 чашки
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Гарбуз помити і розрізати навпіл, ложкою вийняти гарбуз шматочками.

  • Крок 2

    Пшоно, висипати на сито, промити під проточною водою, хвилин 10, а потім кип'яченою водою кілька разів облити його. Так ми позбудемося гіркоти, яке є у пшоні.

  • Крок 3

    В глиняні горщики покласти на дно гарбуз, 0,5 ч. ложки солі і 1 столову ложку цукру.

  • Крок 4

    Покласти пшоно в горщики.

  • Крок 5

    Залити молоком і перемішати.

  • Крок 6

    Поставити в духовку випікатися при температурі 180 градусів 50 хвилин. При подачі на стіл, додати масло. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: