Каша з гарбуза

Каша з гарбуза сподобається тим, хто її не любить. Смачний рецепт цієї страви будемо готувати в горщиках. Дивіться рецепт з фото. Каша з гарбуза з пшоняною крупою, приготована в глиняних горщиках, це прекрасне і ситне блюдо. Я рекомендую частіше готувати страви в горщиках, це смачно і корисно. Дивіться покроковий рецепт з фотографіями каша з гарбуза.
Каша з гарбуза
+1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Пшоно - 1 чашка
  • Масло - 40 грам
  • Молоко - 300 мл
  • Гарбуз - 2 чашки
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Гарбуз помити і розрізати навпіл, ложкою вийняти гарбуз шматочками.

  • Крок 2

    Пшоно, висипати на сито, промити під проточною водою, хвилин 10, а потім кип'яченою водою кілька разів облити його. Так ми позбудемося гіркоти, яке є у пшоні.

  • Крок 3

    В глиняні горщики покласти на дно гарбуз, 0,5 ч. ложки солі і 1 столову ложку цукру.

  • Крок 4

    Покласти пшоно в горщики.

  • Крок 5

    Залити молоком і перемішати.

  • Крок 6

    Поставити в духовку випікатися при температурі 180 градусів 50 хвилин. При подачі на стіл, додати масло. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: