Вівсяне печиво з родзинками і горіхами

Вівсяне печиво з родзинками і горіхами


Це печиво з вівсяних пластівців можна приготувати за півгодини навіть без допомоги блендера. Воно відмінно підійде для сніданку тому що, по-перше, воно смачне, по-друге, воно ситне, але не осідає важким грудкою в шлунку і, найголовніше, воно корисне. Вівсяне печиво виходить розсипчастим і трохи хрустким.
Вівсяне печиво з родзинками і горіхами
+3
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 120 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 склянка ізюму (склянки ємністю 200 мл)
  • 1 склянка геркулесу (з гіркою)
  • 1 склянка волоських горіхів (кешью, фундук)
  • 1 склянка борошна
  • ½ пакетика розпушувача (5 г)
  • 1 пакетик ваніліну
  • ½ ч. л. меленої кориці
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Підготуйте всі інгредієнти. Олія заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Ізюм ретельно промийте в проточній воді і промокніть від зайвої вологи. Горіхи подрібніть ножем або покладіть їх у мішечок і злегка побийте качалкою так, щоб вийшли невеликі шматочки. Увімкніть духовку на 190 ° С.

  • Крок 2

    Розм'якшене масло покладіть в миску і розітріть з цукром дочиста.

  • Крок 3

    Для того щоб змішати яйця з маслом і воно не розшарувалося, додайте спочатку одне яйце і віночком, виделкою або лопаткою збийте його з маслом.

  • Крок 4

    Потім додайте друге яйце і також збийте його з маслом.

  • Крок 5

    Всипте в суміш 2/3 склянки борошна.

  • Крок 6

    Розмішайте борошно з яєчно-масляною сумішшю.

  • Крок 7

    Всипте родзинки і вівсяні пластівці.

  • Крок 8

    Перемішайте круговими рухами.Додайте 1 склянку подрібнених горіхів, що залишилася борошно, розпушувач, ванільний цукор, мелену корицю, перемішайте.

  • Крок 9

    Додайте 1 склянку подрібнених горіхів, що залишилася борошно, розпушувач, ванільний цукор, мелену корицю, перемішайте.

  • Крок 10

    Тісто має вийти м'яким (Не сухим і не рідким).

  • Крок 11

    Застеліть деко харчовим пергаментом. Мокрими руками зліпіть кульки, злегка пріплюсніте їх і викладіть на деко на великій відстані один від одного (вівсяне печиво при випічці розповзається трохи більше звичайного). Випікайте при температурі 190 ° С 15-25 хвилин. Можна викласти тісто мокрій ложкою, вийдуть невеликі, горбисті печенюшкі, їм достатньо випікатися 10-12 хвилин.

  • Крок 12

    Мені подобається більше підсушене печиво, тому я випікаю до рудуватого кольору

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: