Загрузка...

Вівсяне печиво з родзинками і горіхами

Вівсяне печиво з родзинками і горіхами


Це печиво з вівсяних пластівців можна приготувати за півгодини навіть без допомоги блендера. Воно відмінно підійде для сніданку тому що, по-перше, воно смачне, по-друге, воно ситне, але не осідає важким грудкою в шлунку і, найголовніше, воно корисне. Вівсяне печиво виходить розсипчастим і трохи хрустким.
Вівсяне печиво з родзинками і горіхами
+3
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 120 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 склянка ізюму (склянки ємністю 200 мл)
  • 1 склянка геркулесу (з гіркою)
  • 1 склянка волоських горіхів (кешью, фундук)
  • 1 склянка борошна
  • ½ пакетика розпушувача (5 г)
  • 1 пакетик ваніліну
  • ½ ч. л. меленої кориці
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Підготуйте всі інгредієнти. Олія заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Ізюм ретельно промийте в проточній воді і промокніть від зайвої вологи. Горіхи подрібніть ножем або покладіть їх у мішечок і злегка побийте качалкою так, щоб вийшли невеликі шматочки. Увімкніть духовку на 190 ° С.

  • Крок 2

    Розм'якшене масло покладіть в миску і розітріть з цукром дочиста.

  • Крок 3

    Для того щоб змішати яйця з маслом і воно не розшарувалося, додайте спочатку одне яйце і віночком, виделкою або лопаткою збийте його з маслом.

  • Крок 4

    Потім додайте друге яйце і також збийте його з маслом.

  • Крок 5

    Всипте в суміш 2/3 склянки борошна.

  • Крок 6

    Розмішайте борошно з яєчно-масляною сумішшю.

  • Крок 7

    Всипте родзинки і вівсяні пластівці.

  • Крок 8

    Перемішайте круговими рухами.Додайте 1 склянку подрібнених горіхів, що залишилася борошно, розпушувач, ванільний цукор, мелену корицю, перемішайте.

  • Крок 9

    Додайте 1 склянку подрібнених горіхів, що залишилася борошно, розпушувач, ванільний цукор, мелену корицю, перемішайте.

  • Крок 10

    Тісто має вийти м'яким (Не сухим і не рідким).

  • Крок 11

    Застеліть деко харчовим пергаментом. Мокрими руками зліпіть кульки, злегка пріплюсніте їх і викладіть на деко на великій відстані один від одного (вівсяне печиво при випічці розповзається трохи більше звичайного). Випікайте при температурі 190 ° С 15-25 хвилин. Можна викласти тісто мокрій ложкою, вийдуть невеликі, горбисті печенюшкі, їм достатньо випікатися 10-12 хвилин.

  • Крок 12

    Мені подобається більше підсушене печиво, тому я випікаю до рудуватого кольору

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: