Загрузка...

Котлети капустяні

Котлети капустяні дуже ніжне дієтичне блюдо. Якщо ви ніколи не готували подібну їжу, то наступний рецепт з фотографіями вам стане в нагоді. Котлети капустяні дуже швидкі в приготуванні. Таку їжу можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір. Котлети капустяні будуть відмінним способом урізноманітнити меню вегетаріанців. Смачні рецепти з фото допоможуть спростити приготування.
Котлети капустяні
0
0
25 лис
Інгредієнти:
  • 0,5 кг білокачанної капусти
  • 50 г манки
  • 50 г вершкового масла
  • 200 г молока
  • 60 г борошна
  • 2 яйця
  • 50 г сиру
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Спосіб приготування:

  • Крок 2

    Капусту необхідно вимити, розділити на листя і покласти в каструлю. Заливаємо капусту окропу і трохи солимо. Після закипання капусту необхідно проварити хвилин 10, щоб вона стала м'якою.

  • Крок 3

    Готове капустяне листя покладіть в тарілку, нехай остигає.

  • Крок 4

    Коли капуста охолоне, її необхідно подрібнити за допомогою м'ясорубки або комбайна

  • Крок 5

    Ставимо Сковороду на середній вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло. Потім в сковороду вливаємо молоко, кладемо капусту і насипаємо манку. Всі інгредієнти перемішуємо, щоб утворилася однорідна суміш. Протушкувати хвилин 10.

  • Крок 6

    Потім масу з сковороди кладемо в миску, нехай трохи охолоне. Тепер треба вибити яйце в капустяну суміш, поперчити, посолити і перемішати. Вийде фарш для котлет.

  • Крок 7

    Далі черга за ліпленням котлет. Готові котлетки обваляйте в борошні і викладіть на деко. Необхідно розігріти Духовку до 180 градусів і відправити в неї котлети на 25 хвилин.

  • Крок 8

    За 5 хвилин до закінчення запікання змастіть котлети яєчним жовтком і посипати тертим на дрібній тертці сиром. Коли котлетки запечуться, подавайте їх зі сметаною. Дуже-дуже смачно. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: