Капуста брюссельська

Смачні рецепти капуста брюссельська приготування її пропонуємо для любителів овочевих страв. Дивіться рецепти з фото. Капуста брюссельська багата різними вітамінами і мінералами. Смачні рецепти з неї відмінно підійдуть для вегетаріанців. Вона поживна і корисна для організму. Дивіться детальний опис рецепти з фотографіями страви, основою його є капуста брюссельська.
Капуста брюссельська
+1
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Капуста брюссельська - 800 грам
  • Масло вершкове 30 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Молоко - 50 грам
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У сковорідці розтопити вершкове масло.

  • Крок 2

    Потроху підсипати борошно та розмішувати.

  • Крок 3

    Мука повинна залишитися світлою.

  • Крок 4

    Молоко нагріти, воно повинно бути гарячим. Влити його в сковороду з маслом і борошном. Постійно помішувати, соус повинен бути однією консистенції.

  • Крок 5

    Потерти сир і додати в соус, посолити і поперчити. Варити до 2 хвилин.

  • Крок 6

    Деко змастити маслом.

  • Крок 7

    Потім налити на дно трохи соусу.

  • Крок 8

    Викласти капусту на деко.

  • Крок 9

    Залити рештою соусом зверху.

  • Крок 10

    Випікати в духовці при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: