Загрузка...

Капуста брюссельська

Смачні рецепти капуста брюссельська приготування її пропонуємо для любителів овочевих страв. Дивіться рецепти з фото. Капуста брюссельська багата різними вітамінами і мінералами. Смачні рецепти з неї відмінно підійдуть для вегетаріанців. Вона поживна і корисна для організму. Дивіться детальний опис рецепти з фотографіями страви, основою його є капуста брюссельська.
Капуста брюссельська
+1
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Капуста брюссельська - 800 грам
  • Масло вершкове 30 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Молоко - 50 грам
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У сковорідці розтопити вершкове масло.

  • Крок 2

    Потроху підсипати борошно та розмішувати.

  • Крок 3

    Мука повинна залишитися світлою.

  • Крок 4

    Молоко нагріти, воно повинно бути гарячим. Влити його в сковороду з маслом і борошном. Постійно помішувати, соус повинен бути однією консистенції.

  • Крок 5

    Потерти сир і додати в соус, посолити і поперчити. Варити до 2 хвилин.

  • Крок 6

    Деко змастити маслом.

  • Крок 7

    Потім налити на дно трохи соусу.

  • Крок 8

    Викласти капусту на деко.

  • Крок 9

    Залити рештою соусом зверху.

  • Крок 10

    Випікати в духовці при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: