Загрузка...

Тушкована капуста

Тушкована капуста блюдо незамінний на столі. Смачні рецепти цієї страви, передаються з рук у руки. Дивіться рецепти з фото. Тушкована капуста готується швидко. Смачні рецепти капусти можна приготувати з ребрами, м'ясом, грибами. Тушкована капуста частіше подається до гарнірів, хоча і сама по собі нічого. Пропонуємо докладний опис і рецепти з фотографіями.
Тушкована капуста
0
0
20 жов
Інгредієнти:
  • Капуста головка - 2кг
  • Свинина -300 грам (ребра)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Томат - 3 ст. ложки
  • Сіль, перець
  • Лавровий лист
  • Соняшникова олія - 100 мл
  • Гірчиця в зернах (5штук)
  • Сметана - 3 ст. ложки
  • Борошно -2 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ребра підсмажити на сковороді в соняшниковій олії.

  • Крок 2

    Додати порізану кубиками цибулю і тушкувати 5 хвилин.

  • Крок 3

    Моркву потерти на крупній тертці і додати на сковороду.

  • Крок 4

    Додати томат.

  • Крок 5

    Додати сметану.

  • Крок 6

    Покласти лавровий лист, перець, посолити.

  • Крок 7

    Додати 2 столові ложки борошна і перемішати.

  • Крок 8

    Капусту нашаткувати, посолити, посипати гірчицею.

  • Крок 9

    Додати всю суміш зі сковороди в сотейник до капусти.

  • Крок 10

    Все ретельно перемішати і тушкувати на вогні до 40 хвилин.

  • Крок 11

    Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді.

  • Крок 12

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: