Тушкована капуста

Тушкована капуста блюдо незамінний на столі. Смачні рецепти цієї страви, передаються з рук у руки. Дивіться рецепти з фото. Тушкована капуста готується швидко. Смачні рецепти капусти можна приготувати з ребрами, м'ясом, грибами. Тушкована капуста частіше подається до гарнірів, хоча і сама по собі нічого. Пропонуємо докладний опис і рецепти з фотографіями.
Тушкована капуста
0
0
20 жов
Інгредієнти:
  • Капуста головка - 2кг
  • Свинина -300 грам (ребра)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Томат - 3 ст. ложки
  • Сіль, перець
  • Лавровий лист
  • Соняшникова олія - 100 мл
  • Гірчиця в зернах (5штук)
  • Сметана - 3 ст. ложки
  • Борошно -2 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ребра підсмажити на сковороді в соняшниковій олії.

  • Крок 2

    Додати порізану кубиками цибулю і тушкувати 5 хвилин.

  • Крок 3

    Моркву потерти на крупній тертці і додати на сковороду.

  • Крок 4

    Додати томат.

  • Крок 5

    Додати сметану.

  • Крок 6

    Покласти лавровий лист, перець, посолити.

  • Крок 7

    Додати 2 столові ложки борошна і перемішати.

  • Крок 8

    Капусту нашаткувати, посолити, посипати гірчицею.

  • Крок 9

    Додати всю суміш зі сковороди в сотейник до капусти.

  • Крок 10

    Все ретельно перемішати і тушкувати на вогні до 40 хвилин.

  • Крок 11

    Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді.

  • Крок 12

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: