Загрузка...

Капуста квашена швидкого приготування

Капуста квашена швидкого приготування


Такий овоч, як капуста має велику цінність в кулінарії, а якщо мова йде про квашеній капусті, то можна сказати що у неї величезна кількість корисних властивостей. Чим же корисна капуста квашена швидкого приготування? Вона містить цінні речовини для організму людини, які виходять шляхом природного бродіння продукту і не втрачає користі до десяти місяців. Хоча сама смачна капуста є та, яка виходить традиційним шляхом, але цей процес закваски тривати довго. А я вам пропоную спробувати швидкий спосіб, при якому капуста буде готова вже через дві стуки.
Капуста квашена швидкого приготування
+1
0
17 січ
Інгредієнти:
  • Капуста білокачанна - одна, середньої величини.
  • Морква - дві штуки.
  • Сіль велика - одна столова ложка.
  • Цукор - одна столова ложка.
  • Вода - вісімсот мілілітрів.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наріжте за допомогою ножа капусту і моркву в вигляді тонкої соломки.

  • Крок 2

    Перемішайте, але не розминайте руками.

  • Крок 3

    Покладіть капусту з морквою щільно в скляну банку.

  • Крок 4

    Тепер приготуйте розсіл. Для цього, доведіть до кипіння вісімсот мілілітрів води і додайте туди цукор і сіль, перемішайте, що б вони розчинилися і залийте гарячим розсолом капусту.

  • Крок 5

    Вся капуста повинна бути покрита рідиною.

  • Крок 6

    Поставте банку з капустою, не накриваючи її кришкою, в глибоку миску, що б розсіл «не вибіг». Так капуста буде стояти дві доби в приміщенні при кімнатній температурі.

  • Крок 7

    Під час бродіння капусти періодично віджимайте її, трохи придавлюючи капусту зверху виделкою, до тих пір, поки не перестануть йти бульбашки, цим ви регулюєте правильний процес протікання бродіння.

  • Крок 8

    Коли закінчитися в банку газоутворення - капуста готова, її можна поставити на кілька годин у холодильник і після цього вживати в їжу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: