Капуста квашена швидкого приготування

Капуста квашена швидкого приготування


Такий овоч, як капуста має велику цінність в кулінарії, а якщо мова йде про квашеній капусті, то можна сказати що у неї величезна кількість корисних властивостей. Чим же корисна капуста квашена швидкого приготування? Вона містить цінні речовини для організму людини, які виходять шляхом природного бродіння продукту і не втрачає користі до десяти місяців. Хоча сама смачна капуста є та, яка виходить традиційним шляхом, але цей процес закваски тривати довго. А я вам пропоную спробувати швидкий спосіб, при якому капуста буде готова вже через дві стуки.
Капуста квашена швидкого приготування
+1
0
17 січ
Інгредієнти:
  • Капуста білокачанна - одна, середньої величини.
  • Морква - дві штуки.
  • Сіль велика - одна столова ложка.
  • Цукор - одна столова ложка.
  • Вода - вісімсот мілілітрів.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наріжте за допомогою ножа капусту і моркву в вигляді тонкої соломки.

  • Крок 2

    Перемішайте, але не розминайте руками.

  • Крок 3

    Покладіть капусту з морквою щільно в скляну банку.

  • Крок 4

    Тепер приготуйте розсіл. Для цього, доведіть до кипіння вісімсот мілілітрів води і додайте туди цукор і сіль, перемішайте, що б вони розчинилися і залийте гарячим розсолом капусту.

  • Крок 5

    Вся капуста повинна бути покрита рідиною.

  • Крок 6

    Поставте банку з капустою, не накриваючи її кришкою, в глибоку миску, що б розсіл «не вибіг». Так капуста буде стояти дві доби в приміщенні при кімнатній температурі.

  • Крок 7

    Під час бродіння капусти періодично віджимайте її, трохи придавлюючи капусту зверху виделкою, до тих пір, поки не перестануть йти бульбашки, цим ви регулюєте правильний процес протікання бродіння.

  • Крок 8

    Коли закінчитися в банку газоутворення - капуста готова, її можна поставити на кілька годин у холодильник і після цього вживати в їжу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: