Загрузка...

Капуста тушкована в молоці

Капуста тушкована в молоці


Думаєте, що капуста з молоком не сумісна? Спробуйте, капуста виходить ніжною, солодкуватою, з красивим кремовим кольором. Чудовий гарнір до м'яса.
Капуста тушкована в молоці
0
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Капуста білокачанна (0.6 кг) 0.4шт
  • Молоко 2.5% (400 гр) 2ст.
  • Часник (180 гр) 30зуб.
  • Масло вершкове 72.8% (40 гр) 2ст.л.
  • Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Капусту нашаткувати.

  • Крок 2

    Якщо будете додавати гриби, то нарізати їх кубиками, приблизно за розміром зубчиків часнику.

  • Крок 3

    На розігрітій олії обсмажити капусту до напівм'якого стану.

  • Крок 4

    Додати гриби і смажити ще 10 хв.

  • Крок 5

    Видавити в капусту часник.

  • Крок 6

    Влити молоко, довести до кипіння і тушкувати при помірному кипінні близько 30 хв. Молоко повинно придбати кремовий колір і майже всі випаруватися.

  • Крок 7

    Посолити і поперчити, додати вершкове масло, готувати ще 10 хв.

  • Крок 8

    Готову капусту присипати дрібно нарізаною петрушкою і подавати в теплому або в охолодженому вигляді.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: