Капуста тушкована в молоці

Капуста тушкована в молоці


Думаєте, що капуста з молоком не сумісна? Спробуйте, капуста виходить ніжною, солодкуватою, з красивим кремовим кольором. Чудовий гарнір до м'яса.
Капуста тушкована в молоці
0
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Капуста білокачанна (0.6 кг) 0.4шт
  • Молоко 2.5% (400 гр) 2ст.
  • Часник (180 гр) 30зуб.
  • Масло вершкове 72.8% (40 гр) 2ст.л.
  • Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Капусту нашаткувати.

  • Крок 2

    Якщо будете додавати гриби, то нарізати їх кубиками, приблизно за розміром зубчиків часнику.

  • Крок 3

    На розігрітій олії обсмажити капусту до напівм'якого стану.

  • Крок 4

    Додати гриби і смажити ще 10 хв.

  • Крок 5

    Видавити в капусту часник.

  • Крок 6

    Влити молоко, довести до кипіння і тушкувати при помірному кипінні близько 30 хв. Молоко повинно придбати кремовий колір і майже всі випаруватися.

  • Крок 7

    Посолити і поперчити, додати вершкове масло, готувати ще 10 хв.

  • Крок 8

    Готову капусту присипати дрібно нарізаною петрушкою і подавати в теплому або в охолодженому вигляді.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: