Рецепти з фото і відео

Рецепти з фотографіями

Рецепти з фотографіями
0
0
02 лип
Рецепти з фотографіями


На сьогоднішній день найбільшою популярністю в кулінарних книгах та інтернеті користуються рецепти з фотографіями, тому що завжди простіше приготувати страву, особливо в перший раз, коли перед очима є покрокова парна інструкція. Коли чуєш про якомусь новому рецепті, в голові вимальовується своя картина, яка не завжди відповідає дійсності, тобто фактичного вигляду страви. Однак не всі рецепти настільки складні, існує величезна кількість страв, які можна приготувати, не спираючись на фото, одне з таких і пропонується вашій увазі.

Велика запіканка з кольорової капусти
Інгредієнти:

• Цвітна капуста (качан) - 2шт
• М'ясо (ковбаса) - 700-800г.
• Сир - 400г
• Сметана - 400г
• Яйця - 7-8шт
• Жир/рослинне масло
• Перець
• Сіль

Приготування:
• Цвітна капуста поділяється на суцвіття (листя видаляються) і добре промивається.
• Капуста відварюється в підсоленій воді 10-15 хвилин.
• Відкидається на друшляк, охолоджується.
• Нарізається скибочками уздовж суцвіття, щоб скибочки були схожі на віяло.
• М'ясо або ковбасу нарізати невеликими шматочками (ковбаса кружечками).
• Деко або форма змащується жиром або рослинним/вершковим маслом.
• На нього викладається підготовлена капуста також у вигляді віяла.
• Наступний шар - м'ясо (ковбаса).
• Чергування повторюється кілька разів.
• Не крупно натертого сиру змішується з яйцями, сметаною, перцем і сіллю - цією сумішшю і заливається запіканка.
• Блюдо готується в духовці або духовій шафі, попередньо розігрітому.
• Запіканка подається гарячою, посипана подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: