Рецепти з фото і відео

Рецепт капуста по-корейськи

Рецепт капуста по-корейськи
0
0
02 лип
Рецепт капуста по-корейськи


На найближчий свято можете приготувати страву, яка дуже смачне і корисне. Пропоную вашій увазі незвичайний рецепт капуста по-корейськи. Блюдо виходить з дуже цікавим смаком і ароматним запахом. Таку їжу завжди можна приготувати для гостей, ніж, власне, ви здивуєте. Здавалося б, звичайні овочі, але представлені у такому смачному поєднанні.

Інгредієнти:
•1 велика морква
•1 качан китайської капусти
•1 пучок зеленого цибулі
•4 зубчики часнику
•1 гострий червоний перець
•1 ст. л. тертого кореня імбиру
•1 ст. л. білого винного оцту
•2 ст. л. соєвого соусу
•3 бутона гвоздики
•100 мл рослинного масла
•3 ст. л. солі
•2 ч. л. цукру

Приготування капусти по корейськи:
•Капусту помийте і наріжте смужками шириною в 1 див. Морква помийте і натріть на крупній тертці. Часник обчистите, і наріжте тонкими пластинками. Потім помийте перець і зелену цибулю, наріжте їх обручками.
•Візьміть сковороду і налийте в нього рослинне масло, додайте імбир, оцет, гвоздику, соєвий соус, цукор, сіль, 300 мл води. Закип'ятіть і зніміть з вогню. Потім гвоздику приберіть з сотейника.
•Заздалегідь приготовані овочі змішайте в мисці і залийте гарячим маринадом. Коли охолоне, поставте на ніч у холодильник.
•Блюдо готове до вживання. Bonappetit!
?
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: