Рецепти з фото і відео

Капуста по-корейськи

Капуста по-корейськи
+1
0
02 лип
Капуста по-корейськи


Капуста - це надзвичайно корисний інгредієнт, і кулінарки можуть готувати з неї велику кількість страв. У цій статті ми вам розповімо про те, як готується капуста по-корейськи, яка буде цікава на смак, і збереже в собі багато корисні властивості капусти.Капуста - це надзвичайно корисний інгредієнт, і кулінарки можуть готувати з неї велику кількість страв. У цій статті ми вам розповімо про те, як готується капуста по-корейськи, яка буде цікава на смак, і збереже в собі багато корисні властивості капусти.
У капусті міститься клітковина, яка здатна видаляти з шлунково-кишкового тракту непотрібні для організму речовини, які утворюються в процесі травлення. А деякі фахівці вважають навіть, що качани капусти можна використовувати проти злоякісних пухлин. Хворим на подагру може допомогти відвар насіння капусти. А також він рятує від болю при хворобах суглобів і ще його можна використовувати як сечогінний засіб.
Так само, лист капусти можна прикладати при фурункулах, опіках, маститі й болях в суглобах. При гострих запаленнях печінки і кишечника капуста протипоказана. При панкреатиті, виразці шлунка або дванадцятипалої кишки і гастриті - протипоказана квашена капуста.
Отже, пам'ятаючи про всі корисні властивості і протипоказання капусти, давайте приступимо до приготування капусти по-корейськи.

Інгредієнти:
• 2 кг білокачанної капусти,
• 3-4 шт. моркви,
• 2 головки часнику,
• 1 скл. цукру (для розсолу),
• 1 скл. рослинного масла (для розсолу),
• 0,5 ч.л. червоного пекучого перцю (для розсолу),
• 3-4 шт. лаврового листа (для розсолу),
• 2 ст.л. солі (для розсолу),
• 1 ст.л. оцту (для розсолу),
• 1 л. води (розсолу).

Рецепт приготування:
• Капусту нашаткуйте, моркву натріть на крупній тертці, а часник роздушіть. Всі інгредієнти перемішайте і покладіть в каструлю.
• Розсіл: У воду додати цукор, рослинна олія, сіль, лавровий лист і червоний перець. Перемішуючи, доведіть до кипіння. Коли закипить, додайте оцет і зніміть розсіл з вогню.
• Готові овочі залийте гарячим розсолом і перемішайте. Капусту залиште в каструлі до повного остигання, це займе кілька годин.
• Коли капуста охолоне, розкладіть її по банкам.
Охолодіть в холодильнику і можна її їсти. Приємного вам апетиту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: