Рецепти з фото і відео

По корейськи капуста

По корейськи капуста
+1
0
02 лип
По корейськи капуста


Це дуже соковитий і дуже гострий рецепт. Він неймовірно барвистий за складом і своєму оформленню. Це відоме блюдо: по корейськи капуста називається - чимчи. Цей салат дуже простий у приготуванні, незважаючи на його неповторний смак.
Капуста по-корейськи може зберігатися в холодильнику протягом більше двох діб, тому можна приготувати її відразу побільше.
Як відомо, капуста містить в собі багато корисних мікроелементів та вітамінів. І при приготуванні її по-корейськи більшість з цих елементів зберігаються в достатній кількості, щоб і в такому вигляді капуста залишалася корисною.
У сирої капусти є багато клітковини, яка позитивно впливає на роботу травлення і шлунково-кишкового тракту.
З корисних властивостей так само треба відзначити, що після вживання капусти по-корейськи значно посилюється апетит, а так само вона сприяє кращому засвоєнню іншої їжі.

Інгредієнти для капусти по-корейськи:
• 700 гр. свіжої білокачанної капусти,
• 1 шт. солодкого болгарського перцю,
• 1 шт. великої моркви,
• 2-3 шт. свіжих огірка,
• 2 шт. ріпчастої цибулі,
• 3-4 зубчики часнику,
• Рослинна олія,
• Лимонний сік або оцет,
• Соєвий соус,
• Цукор.
• Пекучий червоний перець.

Рецепт приготування капусти по-корейськи:
• В першу чергу наріжте на дрібну соломку огірки, перець і капусту.
• Потім натріть на крупній тертці моркву (або якщо у вас є спеціальна терка для моркви по-корейськи, то краще використовувати її). Покладіть моркву до капусти.
• Наріжте на дрібні кубики цибулю, а потім обсмажте його в 6 столових ложках рослинного масла, до тих пір, поки він не набуде золотистий колір. Гарячий покладіть цибулю разом з маслом до капусти.
• Потім пропустіть через чеснокодавку часник і теж додайте до салату.
• Після цього додайте до салату соєвий соус за смаком (але щоб салат не втратив колір, додавайте його не багато), лимонний сік або оцет, цукор і червоний пекучий перець.
• Залиште салат, щоб він настоявся протягом двох годин.

Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: