Рецепти з фото і відео

Рецепт тушкованої капусти

Рецепт тушкованої капусти
0
0
02 лип
Рецепт тушкованої капусти


Дуже улюблене блюдо практично в кожній родині. Буде дуже смачно, якщо загасити навпіл з квашеною капустою, і рецепт тушкованої капусти готується дуже легко і просто. У поєднанні з квашеною капустою, ви отримаєте від неї кислий гострий смак, а свіжа капуста пом'якшить смак. Такий чудовий кулінарний дует ми пропонуємо вам у цьому рецепті.

Інгредієнти:
• М'якоть яловичини або свинини - 500 гр.,
• Цибулини великого розміру - 2 шт.,
• Квашена капуста - 300-400 гр.,
• Свіжа капуста - 700-800 гр.,
• Томатна паста - 3-5 ст.л. або свіжі помідори - 4 шт.,
• Лаврові листи - 4-5 шт.,
• Чорний перець за смаком.

Рецепт приготування:
• Дрібно наріжте цибулю. У сковороду (глибоку сковороду) налийте рослинне масло, що б воно зайняло глибину 4-5 див Масло має бути без запаху.
• Цибулю покладіть на сковороду і тушкуйте на середньому вогні.
• Поки це відбувається, поріжте м'ясо на кубики розміром 2-3 див,
• В той момент, коли цибуля стане прозорою і м'якою, але ще до кінця не перепікся, покладіть до цибулі м'ясо.
• Додайте вогонь на максимум і тушкуйте ще 5 хвилин.
• Тепер покладіть квашену капусту, перемішайте і зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 15-20 хвилин. Якщо буде занадто багато пари, то зменшуйте вогонь.
• Нашаткуйте свіжу капусту на великі кубики, і покладіть в сотейник.
• Додайте перець і сіль за смаком.
• Продовжуйте тушкувати під кришкою, постійно перемішуючи, поки капуста повністю не стане м'якою. На це піде 1-2 години.
• За 20-30 хвилин до готовності покладіть очищені помідори або томатний соус.
• Коли капуста буде готова, додайте до неї лаврове листя, і залиште капусту нудитися під кришкою протягом 10-15 хвилин.

Порада:Перш, ніж додавати капусту, спробуйте її на смак, і якщо вона має специфічну гіркуватістю, то обварите її перед приготуванням: покладіть в глибоку миску, залийте окропом і залиште так на 2 хвилини, потім злийте воду.
Можна додавати капусту в сотейник по частинах, а не відразу - щоб попередня частина встигла осісти. Якщо капуста була спочатку обварена, то вона буде осідати менше, ніж свіжа.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: