Рецепти з фото і відео

Соління капусти

Соління капусти
+2
0
02 лип
Соління капусти


Інгредієнти:

•Капуста - 5кг
• Сіль, не йодована - 3 ст.л.
•Морква - 5штук
• Лавровий лист - 3шт

Приготування:

•Капусту очистіть від самих верхніх, грубуватих і млявих листя
•Розріжте качан на 4 частини;
•Наріжте смужками гострим ножем і складіть в миску;
•Натріть моркву на тертці;
•Змішайте капусту, моркву, сіль. Перетріть овочі руками до появи соку;
•Додайте лавровий лист, перекладіть все у відро чи каструлю і щільно утрамбуйте;
•Зверху покладіть тарілку, а на неепоставьте п'ятилітрову банку з водою. Прикрийте рушником і залиште на кухні, приблизно на 3-4 дні, в залежності від температури в кімнаті;
•Зазвичай на 3-4 день з капусти зникає піна, і розсіл стає більш світлим. За такими ознаками ви дізнаєтеся, що капуста просалилась. Розкладіть у банки і поставте в льох або холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: