Рецепти з фото і відео

Рецепт капуста провансаль

Рецепт капуста провансаль
0
0
02 лип
Рецепт капуста провансаль


Інгредієнти:

• Качан капусти - 1,5 кг
• Сіль - 1 ст.л
• Морква - 2шт
• Цукор - 100г
• Оцет - 2 ст.л
• Рослинна олія - 0.5 ст

Готуємо:

• Наріжте капусту квадратиками і пам'ятайте руками, щоб вона дала сік і стала м'якою.
• Моркву наріжте тонкою соломкою, часник натріть на дрібній тертці. Перемішайте часник і морква з капустою і укладіть в посуд, в якій ви маєте намір її зберігати.
• У каструлю налийте 1 літр води. Додайте в неї сіль і цукор. Доведіть розсіл до кипіння. У киплячу воду налийте рослинне масло і оцет.
• Ще раз доведіть до кипіння вже готовий розсіл і залийте їм підготовлену капусту. Для того щоб капуста як слід просочилася, залиште її в теплому місці на 6-7 годин, після чого приберіть в холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: