Рецепти з фото і відео

Рецепт квашеної капусти

Рецепт квашеної капусти
0
0
02 лип
Рецепт квашеної капусти


Інгредієнти:

• Сіль - 3 ст.л
• Морква - 5шт
• Білокачанна капуста - 5кг

Готуємо:

• Важливо для квашення вибрати правильну капусту. Літні, пухкі сорти годяться тільки на щі і приготування салатів, а для закваски вибирайте капусту пізніх осінніх сортів. Її качани відрізняються особливою твердістю і білим кольором.
• Капусту очистити від верхнього листя, порізати на 4 частини і дрібно нашаткувати гострим тонким ножем. Для квашення капусти у великих обсягах можна скористатися спеціальною шатківницею.
• Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Складіть овочі у великій таз і посипте сіллю. Перетріть Руками капусту з сіллю до тих пір, поки з неї не з'явиться сік. Важливо не перестаратися з перетиранием, капуста стає м'якою і довго не зберігається.
• Покладіть капусту в банки, ретельно утрамбовувавши кожен шар. Готові банки поставте в тепле місце на 3 для квашення. Протягом дня протыкайте банки з капустою довгою дерев'яною паличкою, щоб з неї не втік сік. Після закінчення 3 днів приберіть капусту в холодильник або льох.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: