Рецепти з фото і відео

Желе рецепт

Желе рецепт
0
0
13 чер
Желе рецепт


Це страва підходить для будь-якого святкового столу. Але якщо ви хочете просто побалувати своїх рідних, то воно підійде і будній вечерю.
У цій статті поговоримо про чудовому блюді м'ясо в желе найсмачніший рецепт приготування якого, обговоримо тут же. М'ясо виходить просто чудове на смак.

Для приготування м'яса у желе вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• М'якоть яловичини - 750 гр.,
• Куряче філе - 750 гр.,
• Желатин - 3 ч.л.,
• Лаврові листочки - 6 шт.,
• Перець,
• Сіль.

Рецепт приготування м'яса у желе:
• Для початку вимийте і висушіть м'ясо. Наріжте м'ясо яловичини на скибочки товщиною близько 1-1,5 см. Куряче філе і скибочки яловичини трохи відбийте.
• Візьміть прямокутну форму з приблизними розмірами 13 на 23 на 7 див і покладіть в неї три лаврових листочка. Чергуючи послідовно курку та яловичину, покладіть м'ясо в форму. Не доходячи до верху форми на 1-1,5 див, накрийте м'ясо, що б м'ясний сік не витікав з форми при кипінні.
• Тепер необхідно кожен шар трохи поперчити і посолити за смаком. А потім посипати желатином. А зверху останнього шару м'яса покладіть ще три лаврових листа.
• Далі затягніть форму фольгою і поставте в холодну духовку. Протягом трьох годин при температурі 200 градусів тушкуйте м'ясо.
• Коли м'ясо приготується, дістаньте його з духовки. Не знімаючи з нього фольги, необхідно покласти важкий вантаж поверх м'яса.
• Коли м'ясо остигне, зніміть з нього пресовий вантаж. А потім, в цій же формі помістіть його в холодильник, і залиште там, поки желе не застигне.
• Перш ніж подавати м'ясо у желе на стіл, опустіть його на 30-40 секунд у гарячу воду, а потім перекиньте на блюдо.
• Після цього наріжте м'ясо в желе на скибочки. Різати необхідно ножем з зубцями і на товсті скибочки, інакше вона розвалиться. Можна ще прикрасити овочами та зеленню.

Порада при приготуванні рецепту:
Буде смачніше, якщо ви усыпите м'ясні шари спеціями або часником за смаком. А також, можна ввести половину чайної ложки розведеного желатину в виділився при запіканні сік, і полити їм м'ясо.
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: