Загрузка...

Суфле вершкове (на 2 порції)

Суфле вершкове (на 2 порції)
-1
0
13 чер
Суфле вершкове (на 2 порції)


Інгредієнти:

• Вершкове масло - 250г
• Цукрова Пудра - 150г
• Яйця (тільки білки) - 4шт
• Молоко - 1 склянка
• Желатин - 2 ст. ложки
• Какао - 1 ст. ложка
• Цукор ванільний
Прикраса:
• Гіркий шоколад

Приготування:

• В теплому молоці розчиняється желатин, потім проціджують.
• Розм'якшене вершкове масло перетирається з половиною порції цукрової пудри, ванільним цукром, все збивається до пишного стану.
• Потім додається молочно-желатинова маса.
• Білки збиваються з пудрою, що залишилася до стану крутий піни і акуратно вводяться в основну масу.
• Вийшло суфле ділиться на дві частини, в одну додається какао.
• З допомогою столової ложки суфле викладається невеликими порціями в форму для торта з чергуванням білого і шоколадного суфле.
• Потім форма ставиться в холодильну камеру на дві години.
• Перед подачею суфле посипається гірким шоколадом, попередньо натертим або дрібно нарізаним.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: